Goedkoopste Vormgevers

Goedkoopste Vormgevers

Wij maken vormgeving aantrekkelijk voor iedereen

Veelgestelde vragen

Omdat jullie op uurbasis werken is de prijs vooraf niet bekend. Hoe weet ik dat jullie écht goedkoper zijn?

U krijgt vooraf altijd een indicatie van het totaal aantal uren dat wij denken te moeten besteden. Als blijkt dat deze indicatie niet klopt, nemen wij direct contact met u op. Ook geven we dan duidelijk aan waarom het meer tijd kost dan gepland.

Wij werken met deadlines, kunnen we er bij Goedkoopste Vormgevers vanuit gaan dat mijn order altijd op tijd is afgerond?

Bij Goedkoopste Vormgevers wordt uw project begeleid door een interne trafficmanager. Daardoor kunt u er gerust vanuit gaan dat uw project geleverd wordt vóór de door u gestelde deadline.

Verzorgt Goedkoopste Vormgevers ook drukwerk? Is dit tevens goedkoper?

Uiteraard kunnen wij ook uw drukwerk professioneel verzorgen. En ook hierin zijn we erg goedkoop. Waarom? Omdat we tegen scherpe tarieven kunnen inkopen en een groot netwerk hebben.

Onze huidige vormgever beheert onze huisstijl en de bestanden die daar bijhoren. Wat kan ik doen?

U kunt altijd terecht met bestaande vormgeving bij Goedkoopste Vormgevers. Wat uw huidige vormgever ook beweert, u bent eigenaar van uw eigen huisstijl. Goedkoopste Vormgevers kan zich op basis van uw materiaal zeer snel deze huisstijl eigenmaken. Daarnaast kijken we ook altijd of uw producties goedkoper kunnen.

Ik zie verschillen tussen DTP en Vormgevingstarieven. Wat is precies het verschil tussen deze twee takken van sport?

DTP werkt met een vast stramien. Hierbij kunt u denken aan het opmaken van pagina’s binnen een vooraf ontworpen boekwerk of brochure. Bij vormgeving praten we over het opmaken van unieke producten. Omdat DTP minder vaardigheden en creativiteit vergt dan vormgeving, is het tarief anders.

Als wij werken met vaste budgetten voor een project, kunnen hierover dan afspraken worden gemaakt?

Voor regelmatig terugkerend werk en projecten die budgetgebonden zijn kunnen er vooraf duidelijke afspraken worden gemaakt over de kosten. Ook dan zijn wij over het algemeen goedkoper dan uw huidige bureau.

Wij zijn gewend met een vaste vormgever die werken die onze wensen kent. Kan dit ook bij Goedkoopste Vormgevers?

Goedkoopste Vormgevers neemt elk project aan met een helder omschreven briefing. Hierbij dient u aan te geven wat u verwacht. Zodra uw order in behandeling wordt genomen neemt de vormgever contact met u op om dit door te spreken. Zo geven we op een effectieve manier een creatieve invulling aan uw opdracht.

Wij willen graag een afspraak maken om te kijken wat Goedkoopste Vormgevers voor ons kan betekenen. Kan dat?

Natuurlijk kunt u bij ons langskomen. De koffie staat klaar. Ons hoofdkantoor is gevestigd aan de Bornholmstraat 76 in Groningen. U dient hiervoor wel eerst een afspraak te maken. We komen ook graag bij u over de vloer. Het is maar net wat u het liefste heeft.

Op dit moment hebben we prijsafspraken op basis van vaste periodieken. Is dit ook mogelijk bij Goedkoopste Vormgevers?

Geen probleem. Zo werken we graag. U kunt bij ons al snel besparen op repeterend werk. We kunnen uw periodieken desgewenst ook postaal verwerken. Geen probleem!

Contact

Goedkoopste Vormgevers
T 050 750 1561
Neem contact op per mail

Bezoekadres
Bornholmstraat 76
9723 AZ Groningen
Route

Postadres
Postbus 2395
9704 CJ Groningen